Helpoin ja laadukkain paikka hankkia luova markkinoinnin tekijä

Osaajia tarvitaan aina. Nimenomaan niitä todellisia osaajia, jotka ovat jo näyttäneet kyntensä markkinoinnin ja viestinnän monipuolisessa kentässä. Niitä ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään tulosta projektissa kuin projektissa.

Jokainen, jolle rekrytointi tai palveluiden kilpailutus on tuttua, tietää kuinka raskaista prosesseista voi olla kyse. Haastatteluita ja palavereita yksi toisensa jälkeen. Samoja asioita eri sanoilla ilman varmuutta siitä mitä saavutetaan.

Mitä jos tämä kaikki voisi olla helpompaa? Sinulla on tavoite, meillä on tekijät. Tehdään se yhdessä.

Lue lisää artikkelistamme, jossa kerromme Osaajakaupasta.

Tervetuloa Freecreativen Osaajakauppaan!

Tilaa luovan alan ammattilainen helposti ja nopeasti

Me olemme Freecreative. Olemme parhaiden freelancereiden ja projektien kohtaamispaikka. Olemme ketterämpi kuin markkinointitoimisto. Olemme luova liiketoiminnan kehittäjä.

Tavoitteenamme on tehdä luovan osaajan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Jokaisella yrityksellä on käyttöä osaajalle, jonka ammattitaitoon voi luottaa ensimetreistä alkaen.

Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Osaajakauppa on verkkokauppa, josta voit tilata ammattilaisen valmiiksi määriteltyihin kokonaisuuksiin.

Nainen koodaa, taustalla näkyy kaupungin talojen yläosia

Digitaalinen markkinointi

Satoja asiakkaita, mutta kukaan ei oikein ehdi viestimään heille mitään? Uusista asiakkaista haluttaisiin saada koppi heti alkumetreillä?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Sosiaalisen median markkinointi

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon? Eikö oma aika riitä somen kanaviin?

Mies kuvaa kalliomaisemassa

Markkinoinnin automaatio

Haluatko apua automaation hyödyntämiseen markkinoinnissa? Ehkä kaipaat apua dataohjatun ja tuloksellisen markkinoinnin ylläpitoon?

Nainen suunnittelee pöydän ääressä mittanauha kaulassa

AD / Visuaalinen markkinointi

Tarvitsetko uutta visuaalista sisältöä? Onko visuaalisen ilmeen dokumentointi ja brändin attribuuttien määritys tekemättä? Vai tulisiko koko brändi-ilmettä jo uudistaa?

Nainen läppäri sylissä vuoristomaisemassa

Copywriting

Tarvitsetko uutta sisältöä myyvän tekstin muodossa? Haluat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tekstin avulla? Tarvitseko apua viestin välittämiseen?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Videotuotanto

Kaipaatko yrityksesi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko videomarkkinointi
brändillesi vielä tuntematonta? Kuka tekee? Mitä pitää ottaa huomioon?

Nainen koodaa, taustalla näkyy kaupungin talojen yläosia

Vastuullisuusviestintä

Haasteita vastuullisuusviestinnässä? Puutteellinen strategia, epäselvä viestintä tai puuttuva sisäinen sitoutuminen?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Tulossa pian

Uusin Workshoppimme on jo työn alla. Pidä tätä sivustoa silmällä niin pysyt mukana menossa!

Mies kuvaa kalliomaisemassa

Osta räätälöity projekti

Etkö löytänyt sopivaa pakettia? Osta nopea, lyhyt tai pitkä projekti, täysin räätälöitynä tarpeisiisi.

Freecreativelta saat parhaat osaajat käyttöösi nopeasti

Meillä on valmiina valtava verkosto toinen toistaan osaavampia freelancereita. Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin. Tässä muutama esimerkki.

Nansy

Nansy

AD / Graphic Designer
Senior

Nansy on intohimoinen ja luova markkinoinnin visuaalinen ammattilainen, jolta luonnistuu graafisen suunnittelun lisäksi valo-ja videokuvaus sekä editointi. Nansy ymmärtää markkinointia laajasti myös strategiselta puolelta. Työskentelee sujuvasti etänä tai livenä Kanariansaarilla.

Teemu

Teemu

Sisällöntuottaja
Senior

Teemu auttaa myymään laadukkailla sisällöillä tuottaen tehokkaasti hakukoneoptimoitua tekstiä. Teemun ydinosaamista on luoda tuote- ja brändiesittelyitä sekä somesisältöä, jotka taatusti herättää asiakkaan kiinnostuksen. Teemu työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi hybridinä. Analyyttinen ja tarkka prosessiosaaminen auttaa koko tiimiä.

Heidi

Heidi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Middle

Heidi on monipuolinen digimarkkinoinnin suunnitelmallinen tekijä ja käynnistäjä jolta sujuu lyhytvideoiden ammattimainen tuottaminen omalla studiolla Helsingissä. Heidi puhuu bisnestä ja pystyy toimimaan kansainvälisissä tiimeissä. Heidi työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Sofia

Sofia

PR-ammattilainen
Middle

Sofia on aurinkoinen PR-ammattilainen, jolta sujuu hektinen työkenttä mediavierailuiden ja vaikuttajamarkkinoinnin organisointi kädenkäänteessä. Sofia on sosiaalisen median markkinoinnin osaaja ja sisällöntuottaja. Sofia työskentelee Rovaniemellä.

Pete

Pete

Video- ja valokuvaaja
Senior

Pete on idearikas ja bisnestä ymmärtävä piinkova video-ja valokuvaaja. Pete on nopea ja ketterä yhden miehen toimisto, joka auttaa avaimet käteen -periaatteella videotuotannoissa sekä ideoiden kehittelyssä asiakasymmärrys keskiössä. Työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Iita

Iita

Markkinointisuunnittelija
Junior

Iita on luova markkinoinnin hands on -osaaja, joka syttyy sisällöntuotannosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö systemaattisesti kohdeyleisön kanavina on Iitan vahvinta osaamista. Iita on miellyttävä tiimipelaaja ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.

Sarianna

Sarianna

Graafinen muotoilija
Middle

Sarianna on uuden oppimista ja ongelmanratkaisua rakastava graafisen muotoilun moniammattilainen, jolla on kokemusta niin digitaalisten kuin printtimateriaalien suunnittelusta. Sariannalle on tärkeää kuunnella ja ymmärtää sekä asiakasta että loppukäyttäjää ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.

Nepu

Nepu

Sisällöntuottaja
Senior

Nepu on itsenäinen, vahva kirjoittaja sekä suomeksi että englanniksi ja hallitsee erilaisia tekstintuotannon taitoja. Hän luo kiehtovia ja vaikuttavia tekstejä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöä ja herättävät mielenkiintoa. Hänen tarkka kielitaitonsa ja kyky ymmärtää erilaisia kulttuurisia näkökulmia mahdollistavat viestinnän toteuttamisen monikielisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.

Juuso

Juuso

Brändistrategi
Senior

Juuso luo brändistrategiaa ja markkinointikonsepteja, joiden fokus aina erottuvuudessa, visuaalisuudessa, tarinallistamisessa ja etenkin businesscasen järkevyydessä. Juuson luovuuden taustalla on pohjoisen luonto ja talven intohimo. Hän työskentelee etänä ja livenä Pohjois-Suomessa.

Arla Joensuu

Arla

Markkinoinnin ammattilainen
Senior

Arla on kokenut viestinnän, markkinoinnin ja myynnin osaaja, jolta sujuu suunnittelu, toteutus ja toimien johtaminen. Hän on erityisen hyvä Go-To-Market -vaiheen tekemisessä, uusien tuotteiden ja palveluiden lanseerauksissa ja innostavan yhteishengen luomisessa.

Antti

Valo- ja videokuvaaja
Senior

Antti on tarinallinen video-ja valokuvaaja, joka tekee kiinnostavaa ja dokumentaarista, myyvää materiaalia. Antilta luonnistuu sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatiot, sekä tekninen rakentaminen, suunnittelu sekä sisällöntuotatanto.

Mervi

Mervi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Senior

Mervi on pitkän linjan digimarkkinoinnin, sekä brändi- ja verkkosuunnittelun moniammattilainen, sekä kuvittaja. Hän hallitsee laaja-alaisesti markkinointia, sisällöntuottamista, verkkoa ja designia, ja ratkaisee ongelmia luovasti. Mervi työskentelee pääkaupunkiseudulla ja etänä koko Suomessa.

Erica

Erica

Brändi- ja markkinointiasiantuntija
Senior

Erica on brändi- ja markkinointiasiantuntija, vajaan kymmenen vuoden kokemuksella alalta sekä suomessa että ulkomailla. Hänellä on oma tuotantostudio joka toimii Helsingissä ja Vaasassa, jonka painopistealueet ovat sisällöntuotanto, sosiaalinen media, brändin kehittäminen ja tapahtumatuotanto. 

Laura

Laura

Viestinnän ammattilainen
Senior

Laura on viestinnän ja markkinoinnin monipuolinen ammattilainen, jonka sydän sykkii innostavalle sisällöntuotannolle. Hän on kiinnostunut markkinoinnista, jossa teksti ja visuaalisuus tukevat saumattomasti brändin ydintä. Hallitsee myös saavutettavuusvaatimukset.

Freelancer

Freelancer

Digi-, media- ja markkinointi
Junior, Middle ja Senior

Tarvitsetko erityisosaajaa, joka ei ehkä löydy perinteisiä verkostoja pitkin? Me Freecreativella olemme täällä auttamassa. Kerro meille tarpeistasi, ja löydämme yhteisöstämme juuri sinulle sopivan ammattilaisen. Meillä on yli 200 digi-, media- ja markkinointialan freelanceria valmiina auttamaan sinua.
Ota yhteyttä!

040 557 5866
jaana.kaarela@barona.fi

Tuntien lopullinen määrä ja työn sisältö sovitaan ennen projektin alkua. Tuntihintoihin lisätään ALV 24%.

Osta räätälöity projekti

Etkö löytänyt sopivaa pakettia? Osta nopea, lyhyt tai pitkä projekti, täysin räätälöitynä tarpeisiisi. Tilauksesi saatuamme sovimme kanssasi yhdessä projektin hinnan ja aikataulun, sekä löydämme sinulle sopivan freelancerin.

Nainen suunnittelee pöydän ääressä mittanauha kaulassa

Osta nopea projekti

Tarvitsetko halutun lopputuotteen mahdollisimman nopeasti? Tarjoamme nopeita projekteja, joiden tavoitteena on saada haluamasi lopputuote valmiiksi viikossa.

Nainen läppäri sylissä vuoristomaisemassa

Osta lyhyt projekti

Etsitkö nopeaa ja ammattitaitoista ratkaisua lyhytaikaiseen tarpeeseesi? Tarjoamme freelancereiden toteuttamia lyhyitä projekteja, jotka kestävät enintään yhden kuukauden.

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Osta pitkä projekti

Tarvitsetko systemaattista apua toistuvaan työhön tai projektia, johon haluat panostaa riittävästi aikaa saavuttaaksesi erinomaisen lopputuloksen? Tarjoamme pitkiä projekteja, jotka voivat kestää yli kuukauden.

Kaipaatko räätälöityä palvelua tai apua?

Ota yhteyttä!

040 557 5866
jaana.kaarela@barona.fi