Helpoin ja laadukkain paikka hankkia luova markkinoinnin tekijä

Osaajia tarvitaan aina. Nimenomaan niitä todellisia osaajia, jotka ovat jo näyttäneet kyntensä markkinoinnin ja viestinnän monipuolisessa kentässä. Niitä ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään tulosta projektissa kuin projektissa.

Jokainen, jolle rekrytointi tai palveluiden kilpailutus on tuttua, tietää kuinka raskaista prosesseista voi olla kyse. Haastatteluita ja palavereita yksi toisensa jälkeen. Samoja asioita eri sanoilla ilman varmuutta siitä mitä saavutetaan.

Mitä jos tämä kaikki voisi olla helpompaa? Sinulla on tavoite, meillä on tekijät. Tehdään se yhdessä.

Tervetuloa Freecreativen Osaajakauppaan!

Tilaa luovan alan ammattilainen helposti ja nopeasti

Me olemme Freecreative. Olemme parhaiden freelancereiden ja projektien kohtaamispaikka. Olemme ketterämpi kuin markkinointitoimisto. Olemme luova liiketoiminnan kehittäjä.

Tavoitteenamme on tehdä luovan osaajan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Jokaisella yrityksellä on käyttöä osaajalle, jonka ammattitaitoon voi luottaa ensimetreistä alkaen.

Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Osaajakauppa on verkkokauppa, josta voit tilata ammattilaisen valmiiksi määriteltyihin kokonaisuuksiin.

Nainen koodaa, taustalla näkyy kaupungin talojen yläosia

Digitaalinen markkinointi

Satoja asiakkaita, mutta kukaan ei oikein ehdi viestimään heille mitään? Uusista asiakkaista haluttaisiin saada koppi heti alkumetreillä?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Sosiaalisen median markkinointi

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon? Eikö oma aika riitä somen kanaviin?

Mies kuvaa kalliomaisemassa

Markkinoinnin automaatio

Haluatko apua automaation hyödyntämiseen markkinoinnissa? Ehkä kaipaat apua dataohjatun ja tuloksellisen markkinoinnin ylläpitoon?

Nainen suunnittelee pöydän ääressä mittanauha kaulassa

AD / Visuaalinen markkinointi

Tarvitsetko uutta visuaalista sisältöä? Onko visuaalisen ilmeen dokumentointi ja brändin attribuuttien määritys tekemättä? Vai tulisiko koko brändi-ilmettä jo uudistaa?

Nainen läppäri sylissä vuoristomaisemassa

Copywriting

Tarvitsetko uutta sisältöä myyvän tekstin muodossa? Haluat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tekstin avulla? Tarvitseko apua viestin välittämiseen?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Videotuotanto

Kaipaatko yrityksesi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko videomarkkinointi
brändillesi vielä tuntematonta? Kuka tekee? Mitä pitää ottaa huomioon?

Freecreativelta saat parhaat osaajat käyttöösi nopeasti

Meillä on valmiina valtava verkosto toinen toistaan osaavampia freelancereita. Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin. Tässä muutama esimerkki.

Nansy

Nansy

AD / Graphic Designer
Senior

Nansy on intohimoinen ja luova markkinoinnin visuaalinen ammattilainen, jolta luonnistuu graafisen suunnittelun lisäksi valo-ja videokuvaus sekä editointi. Nansy ymmärtää markkinointia laajasti myös strategiselta puolelta. Työskentelee sujuvasti etänä tai livenä Kanariansaarilla.

Teemu

Teemu

Sisällöntuottaja
Senior

Teemu auttaa myymään laadukkailla sisällöillä tuottaen tehokkaasti hakukoneoptimoitua tekstiä. Teemun ydinosaamista on luoda tuote- ja brändiesittelyitä sekä somesisältöä, jotka taatusti herättää asiakkaan kiinnostuksen. Teemu työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi hybridinä. Analyyttinen ja tarkka prosessiosaaminen auttaa koko tiimiä.

Heidi

Heidi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Middle

Heidi on monipuolinen digimarkkinoinnin suunnitelmallinen tekijä ja käynnistäjä jolta sujuu lyhytvideoiden ammattimainen tuottaminen omalla studiolla Helsingissä. Heidi puhuu bisnestä ja pystyy toimimaan kansainvälisissä tiimeissä. Heidi työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Sofia

Sofia

PR-ammattilainen
Middle

Sofia on aurinkoinen PR-ammattilainen, jolta sujuu hektinen työkenttä mediavierailuiden ja vaikuttajamarkkinoinnin organisointi kädenkäänteessä. Sofia on sosiaalisen median markkinoinnin osaaja ja sisällöntuottaja. Sofia työskentelee Rovaniemellä.

Pete

Pete

Video- ja valokuvaaja
Senior

Pete on idearikas ja bisnestä ymmärtävä piinkova video-ja valokuvaaja. Pete on nopea ja ketterä yhden miehen toimisto, joka auttaa avaimet käteen -periaatteella videotuotannoissa sekä ideoiden kehittelyssä asiakasymmärrys keskiössä. Työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Iita

Iita

Markkinointisuunnittelija
Junior

Iita on luova markkinoinnin hands on -osaaja, joka syttyy sisällöntuotannosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö systemaattisesti kohdeyleisön kanavina on Iitan vahvinta osaamista. Iita on miellyttävä tiimipelaaja ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.

Sarianna

Sarianna

Graafinen muotoilija
Middle

Sarianna on uuden oppimista ja ongelmanratkaisua rakastava graafisen muotoilun moniammattilainen, jolla on kokemusta niin digitaalisten kuin printtimateriaalien suunnittelusta. Sariannalle on tärkeää kuunnella ja ymmärtää sekä asiakasta että loppukäyttäjää ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.

Nepu

Nepu

Sisällöntuottaja
Senior

Nepu on itsenäinen, vahva kirjoittaja sekä suomeksi että englanniksi ja hallitsee erilaisia tekstintuotannon taitoja. Hän luo kiehtovia ja vaikuttavia tekstejä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöä ja herättävät mielenkiintoa. Hänen tarkka kielitaitonsa ja kyky ymmärtää erilaisia kulttuurisia näkökulmia mahdollistavat viestinnän toteuttamisen monikielisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.

Juuso

Juuso

Brändistrategi
Senior

Juuso luo brändistrategiaa ja markkinointikonsepteja, joiden fokus aina erottuvuudessa, visuaalisuudessa, tarinallistamisessa ja etenkin businesscasen järkevyydessä. Juuson luovuuden taustalla on pohjoisen luonto ja talven intohimo. Hän työskentelee etänä ja livenä Pohjois-Suomessa.

Arla Joensuu

Arla

Markkinoinnin ammattilainen
Senior

Arla on kokenut viestinnän, markkinoinnin ja myynnin osaaja, jolta sujuu suunnittelu, toteutus ja toimien johtaminen. Hän on erityisen hyvä Go-To-Market -vaiheen tekemisessä, uusien tuotteiden ja palveluiden lanseerauksissa ja innostavan yhteishengen luomisessa.

Antton

Antton

E-commercen ammattilainen
Senior

Antton on rauhallinen ja erittäin osaava e-commercen & data-automaation asiantuntija, jolta sujuu tekninen rakentaminen, datan myllertäminen ja tiimien kouluttaminen. Puhuu dataa selkokielellä.

Mervi

Mervi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Senior

Mervi on pitkän linjan digimarkkinoinnin ja verkkosuunnittelun moniammattilainen, sekä kuvittaja. Hän hallitsee laaja-alaisesti markkinointia, verkkoa ja designia, ja ratkaisee ongelmia luovasti. Mervi työskentelee pääkaupunkiseudulla ja etänä koko Suomessa.

Tuntien lopullinen määrä ja työn sisältö sovitaan ennen projektin alkua. Tuntihintoihin lisätään ALV 24%.

Tyylillä töihin

Osta Freecreativen kangaskassi ja colleget piristämään päivääsi

Nainen suunnittelee pöydän ääressä mittanauha kaulassa

Kangaskassi

Kanna vaikka läppäriäsi Freecreativen upeassa mustassa kangaskassissa.

Hinta sisältää postituskulut

Nainen läppäri sylissä vuoristomaisemassa

Keltainen college

Tunnusta väriä Freecreativen mukavassa keltaisessa collegessa.

Hinta sisältää postituskulut

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Musta college

Tyylikkäästi töihin ja vapaa-aikaan Freecreativen mustassa collegessa.

Hinta sisältää postituskulut

Kaipaatko räätälöityä palvelua tai apua?

Ota yhteyttä!

045 656 7065
arla.joensuu@barona.fi