Copywriting

Digitaalisen sisällön luova konseptointi ja toimintasuunnitelman tuottaminen

Tarvitsetko uutta sisältöä myyvän tekstin muodossa? Haluat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja muodostaa yhteyden heidän kanssaan nähdäksesi, ovatko he kiinnostuneita yrityksesi tuotteesta tai palvelusta?

Workshop?

Copywriting workshopissa konseptoidaan yrityksen toimintaa tukevaa sisältöä luovasti, sekä tuotetaan toimintasuunnitelma sisältöjen toteuttamiseksi.

Miksi osallistua workshopiin?

  • Workshop käynnistää sisällöntuotannon suunnitteluprosessin ja helpottaa päivitettyjen materiaalien toteutusta.
  • Workshopissa luomme selkeän suunnitelman sille miten asiakas saadaan sisältöjen avulla tekemään tietty toiminto, esimerkiksi ostamaan tuote tai palvelu, ottamaan yhteyttä tai lataamaan jokin sisältö. Freecreativen lahjakkaat kirjoittajat auttavat saamaan muutoksen näkyväksi halutussa aikataulussa.
  • Workshopissa kartoitetaan brändin nykytilanne, tutkitaan sisältöjen käyttötarkoitusta ja kohderyhmiä, sekä tehdään suunnitelma sisältöjen toteutukselle.
  • Workshopin jälkeen tekstintuottajamme laatii toimintasuunnitelman ja, sopimuksen mukaan, toteuttaa suunnitellut sisällöt.

Kenelle Workshop sopii?

Workshop on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tavoittaa asiakkaita tehokkaasti ja muodostaa heidän kanssaan yhteyden. Suosittelemme osallistujiksi yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaavia henkilöitä, sekä tarvittaessa johtoryhmää.

Workshopin kesto:

Workshopit tyypillisesti kestävät 2-3 tuntia tai yhden työpäivän. Kokonaisuuteen sisältyy workshopin suunnittelu, toteutus, toimintasuunnitelman laadinta sekä sopimuksen mukainen sisältöjen toteutus.

Workshopin vetäjät:

Workshopin vetävät Freecreativen validoidut sisällöntuottajat, joilla on laaja kokemus ja asiantuntemus tehokkaan, tavoittavan ja myyvän tekstin tuottamisesta.

Miten varata Workshop?

Lähetä tarjouspyyntö alla olevan painikkeen kautta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä noin yhden arkipäivän kuluessa. Räätälöimme workshopin yrityksesi tarpeiden mukaan ja autamme yritystä saavuttamaan sisällöntuotannon tavoitteet.

Suosittelemme copy + ad -tiimiä, jos tekstin tuottamista on paljon visuaalisen ilmeen uudistamisen lisäksi. Tutustu AD / Visuaalinen markkinointi -workshoppiin»

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Nepu

Sisällöntuottaja
Senior

Nepu on itsenäinen, vahva kirjoittaja sekä suomeksi että englanniksi ja hallitsee erilaisia tekstintuotannon taitoja. Hän luo kiehtovia ja vaikuttavia tekstejä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöä ja herättävät mielenkiintoa. Hänen tarkka kielitaitonsa ja kyky ymmärtää erilaisia kulttuurisia näkökulmia mahdollistavat viestinnän toteuttamisen monikielisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.