Copywriting

Digitaalisen sisällön luova konseptointi ja toimintasuunnitelman tuottaminen

Tarvitsetko uutta sisältöä myyvän tekstin muodossa? Haluat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja muodostaa yhteyden heidän kanssaan nähdäksesi, ovatko he kiinnostuneita yrityksesi tuotteesta tai palvelusta?

Jos tavoitteenasi on saada asiakas tekemään tietty toiminto, esimerkiksi ostamaan tuote tai palvelu, ottamaan yhteyttä tai lataamaan jokin sisältö, olet oikeassa paikassa. Meidän lahjakkaiden kirjoittajien avulla saamme muutoksen näkyväksi halutussa aikataulussa ja päivitetyt materiaalit tukemaan työtäsi sisäisesti ja ulkoisesti. Ota yhteyttä ja anna meidän yhdistää sinut sopivimpaan tekstintuottajaan. Näin helppoa se on.

Aloituspaketissa Freecreativen ammattilainen suunnittelee ja toteuttaa toimenpiteet yhdessä yrityksen oman väen kanssa, yhden ennakkohaastattelun ja yhden yhteisen workshopin taktiikalla.

  • Lähetä tilaus, jonka jälkeen otamme teihin yhteyttä.
  • Sovitaan yhdessä workshopin päivämäärä ja osallistujat.
  • Vahvistamme tilauksen.

Suosittelemme copy + ad -tiimiä, jos tekstin tuottamista on paljon visuaalisen ilmeen uudistamisen lisäksi. Tutustu Art Design -pakettiin»

Hinta 1500 € (ALV 0%)

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Nepu

Sisällöntuottaja
Senior

Nepu on itsenäinen, vahva kirjoittaja sekä suomeksi että englanniksi ja hallitsee erilaisia tekstintuotannon taitoja. Hän luo kiehtovia ja vaikuttavia tekstejä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöä ja herättävät mielenkiintoa. Hänen tarkka kielitaitonsa ja kyky ymmärtää erilaisia kulttuurisia näkökulmia mahdollistavat viestinnän toteuttamisen monikielisissä ja monikulttuurisissa ympäristöissä.