Visuaalinen markkinointi – kohti vahvempaa brändi-ilmettä

Visuaalinen markkinointi on oleellisen tärkeä osa yrityksesi markkinointia. Visuaalisuudella on tärkeä polku tunteisiimme, sillä monet meistä tekevät tunnepohjaisia päätöksiä kuvien tai värien pohjalta. Visuaalinen markkinointi yhdistetään usein myös laatuun. Jos yrityksellä on laadukas graafinen ilme, monet asiakkaat pitävät tätä indikaattorina myös luotettavuudesta.

Kilpailu yritysten välillä on niin kovaa, että sinun yrityksen ei kannata antaa tasoitusta muille. Visuaalisuus on varmasti yksi tehokkaimpia keinoja erottautua joukosta ja saada asiakkaita kiinnostumaan juuri sinun yrityksestäsi.

Mitä on visuaalinen markkinointi?

Kuten moni muukin markkinoinnin osa-alue, visuaalinen markkinointi on myös varsin laaja kokonaisuus. Kiteytetysti se on kaikkea näkyvillä olevaa, esimerkiksi nettisivuja, logoja tai vaikkapa myymälöiden esillepanoja. Voidaan myös ajatella, että asiakkaasi näkee aina ensimmäisenä sinun yrityksesi visuaalisen markkinoinnin.

Yrityksesi visuaalinen ilme on esillä mm.

– sosiaalisessa mediassa

– esitteissä

– uutiskirjeissä

– mainoksissa

– nettisivuilla

Visuaalinen ilme vaikuttaa siis oleellisesti liiketoimintasi menestykseen.

Tuntuuko tämä liian suurelta kokonaisuudelta? Tai onko yrityksenne brändi-ilme muuten vaan jäänyt edelliselle vuosikymmenelle. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla. Meiltä löydät oikeat askelmerkit menestystä kohti. Lue eteenpäin, meillä on tähän ratkaisu!

Freecreative Osaajakauppa

Vie visuaalinen ilme uudelle tasolle Freecreativen Osaajakaupan avulla

Olemme hiljattain (mutta emme hiljaa) lanseeranneet Freecreativen Osaajakaupan. Tavoitteenamme on tehdä luovan osaajan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Jokaisella yrityksellä on tarve osaajalle, jonka ammattitaitoon voi luottaa ensimetreistä alkaen.

Osaajakauppa on paikka, josta voit tilata validoidun ammattilaisen valmiiksi määriteltyihin kokonaisuuksiin. Luonnollisesti tarpeet voivat muuttua matkan varrella, mutta kun teet yhteistyötä kanssamme, voit luottaa siihen, että osaamista meiltä löytyy ihan joka tarpeeseen.

Osaajakauppaa rakentaessamme panostimme myös itse uuteen ilmeeseen. Tutustu kuinka Freecreativen Osaajakaupan visuaalinen ilme rakentui.

Kun haluat viedä yrityksesi visuaalisen markkinoinnin seuraavalle tasolle, olet oikeassa paikassa. Löydät meiltä kokeneen osaajan, joka on valmiina hyppäämään töihin tavoitteidesi eteen! Kun visuaalisuus on hoidettu yrityksessäsi kuntoon, voimme luontevasti hypätä esimerkiksi copywritingin pariin!

Tervetuloa Freecreativen Osaajakauppaan.

ps. Löydät Osaajakaupasta apua myös nopeisiin projekteihin tai lyhytaikaiseen tarpeeseen!

Freecreativessa osaamisensa yhdistävät vahvat tekijät: Barona Luova ja FREE.fi. Taustallamme toimii siis rekrytoinnin rautainen ammattilainen sekä freelancereiden rakastama kevytyrittäjyyspalvelu.