Markkinoinnin automaatio

Automaatio tehostamaan ruutinihommia

Teillä on satoja asiakkaita, mutta kukaan ei oikein ehdi viestimään heille mitään tai ehkä uusista asiakkaista haluttaisiin saada koppi heti yhteistyön alkumetreillä?

Automaattiset prosessit vähentävät työn määrää ja helpottavat systemaattisen ja suunnitellun sisältöjen jakelua.

Meidän konseptin avulla haluttuun asiaan luodaan systemaattinen markkinoinnin automaatio. Käytetään hyväksi olemassa olevia ohjelmianne, tai otetaan käyttöön vaikkapa HubSpot tai MailChimp-
työkalu. Aloituspaketin avulla tutkitaan nykytilanne, mietitään vaihtoehtoja toimenpiteille, päätetään tehtävät työt ja rakennetaan automaatioita sekä analytiikkapolku. Näin helppoa se on.

  • Lähetä tilaus, jonka jälkeen otamme teihin yhteyttä.
  • Sovitaan yhdessä workshopin päivämäärä ja osallistujat.
  • Vahvistamme tilauksen.

Hinta 2000 € (ALV 0%)

“Kehitämme ja käytämme jatkuvasti markkinoinnin automaatio- ja CRM-työkalujamme ja Freecreativen ammattilaisen avulla saimme lisäosaamista sekä -käsiä edistämään kehittymistä. Voin lämpimästi suositella samanlaista toimintamallia kaikille, jotka haluavat taktisesti ja liiketoimintalähtöisesti parantaa automaation hyötyjä.

Maija Palosaari, Markkinointijohtaja, Visit Levi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Mervi

Mervi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Senior

Mervi on pitkän linjan digimarkkinoinnin ja verkkosuunnittelun moniammattilainen, sekä kuvittaja. Hän hallitsee laaja-alaisesti markkinointia, verkkoa ja designia, ja ratkaisee ongelmia luovasti. Mervi työskentelee pääkaupunkiseudulla ja etänä koko Suomessa.