AD / Visuaalinen markkinointi

Visuaalisten markkinointimateriaalien tuottaminen ja brändi–ilmeen vahvistaminen.

Tarvitset ehkä visuaalista markkinointimateriaalia sekä apua värimaailman ja typografian määrityksille? Pitäisikö sinun pystyä luomaan visuaalisesti mahtavia muistoja, kenties lisätä visuaalista kuvakerrontaa tai vahvistaa brändi-ilmeen mukaista mielikuvaa? Onnistuu!

Workshop?

Visuaalisen markkinoinnin workshopissa kartoitetaan brändin visuaaliset materiaalit ja aloitetaan visuaalisen markkinoinnin materiaalien suunnittelu ja toteutus yhdessä yrityksen oman väen kanssa.

Miksi osallistua workshopiin?

  • Workshop käynnistää visuaalisen markkinoinnin suunnitteluprosessin ja auttaa vähentämään toteutuksessa tarvittavien tarkistus- ja korjauskierrosten määrää.
  • Workshopissa luomme selkeän suunnitelman visuaalisen markkinoinnin materiaalien toteutukselle.
  • Workshopissa kartoitetaan brändin nykytilanne, tutkitaan materiaalien käyttötarkoitusta ja kohderyhmiä, sekä tehdään suunnitelma brändimateriaalien toteutukselle.
  • Workshopin jälkeen asiantuntijamme laatii toimintasuunnitelman ja, sopimuksen mukaan, toteuttaa suunnitellut materiaalit.

Kenelle Workshop sopii?

Workshop on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat brändi-ilmeen uudistusta tai brändi-ilmeen mukaisten markkinointimateriaalien tuottamista. Suosittelemme osallistujiksi yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaavia henkilöitä, sekä tarvittaessa johtoryhmää.

Workshopin kesto:

Workshopit tyypillisesti kestävät 2-3 tuntia tai yhden työpäivän. Kokonaisuuteen sisältyy workshopin suunnittelu, toteutus, toimintasuunnitelman laadinta sekä sopimuksen mukainen brändi-ilmeen päivitys tai visuaalisten markkinointimateriaalien toteutus.

Workshopin vetäjät:

Workshopin vetävät Freecreativen validoidut graafiset muotoilijat ja AD:t, joilla on laaja kokemus ja asiantuntemus brändi-ilmeistä ja visuaalisten markkinointimateriaalien tuottamisesta.

Miten varata Workshop?

Lähetä tarjouspyyntö alla olevan painikkeen kautta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä noin yhden arkipäivän kuluessa. Räätälöimme workshopin yrityksesi tarpeiden mukaan ja autamme yritystä saavuttamaan visuaalisen markkinoinnin tavoitteet.

Suosittelemme copy + ad -tiimiä, jos tekstin tuottamista on paljon visuaalisen ilmeen uudistamisen lisäksi. Tutustu Copywriting-workshoppiin»

“Yhteistyö on sujunut alusta asti erittäin sujuvasti. Freecreativen freelancer-yhteisöstä on löytynyt aina osaaja olemassa olevaan tarpeeseen, luotettavasti ja nopeasti.”

Asiakas

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Sarianna

Sarianna

Graafinen muotoilija
Middle

Sarianna on uuden oppimista ja ongelmanratkaisua rakastava graafisen muotoilun moniammattilainen, jolla on kokemusta niin digitaalisten kuin printtimateriaalien suunnittelusta. Sariannalle on tärkeää kuunnella ja ymmärtää niin asiakasta kuin loppukäyttäjää ja hän työskentelee koko Suomessa.