Osta nopea projekti

Haluamasi lopputuote valmiiksi viikossa

Tarvitsetko halutun lopputuotteen mahdollisimman nopeasti? Täällä Freecreativella ymmärrämme kiireellisyyden merkityksen. Tarjoamme nopeita projekteja, joiden tavoitteena on saada haluamasi lopputuote valmiiksi viikossa.

Olipa kyseessä mainoskampanja, verkkosivujen päivitys, brändimateriaalin suunnittelu tai mikä tahansa muu lyhyt projekti, voimme auttaa sinua. Ammattitaitoiset freelancerimme tarttuvat projektiisi ripeästi ja varmistavat, että saat haluamasi lopputuloksen mahdollisimman nopeasti.

Viikon mittainen projekti on täydellinen valinta, kun aikataulussa ei ole paljon liikkumavaraa. Tiimimme on tottunut työskentelemään tehokkaasti ja tehden parhaansa, jotta projektisi valmistuu sovitussa aikataulussa.

Kun valitset Freecreativen nopeaksi projektikumppaniksesi, voit olla varma siitä, että työskentelemme täysillä tarpeidesi täyttämiseksi. Nopea projekti ei tarkoita huonoa laatua – yhdistämme nopeuden ja laadun parhaalla mahdollisella tavalla.

Tee tilaus nyt, ja voimme aloittaa nopean projektisi toteuttamisen heti. Tilauksesi saatuamme sovimme kanssasi yhdessä projektin hinnan ja aikataulun, sekä löydämme sinulle sopivan freelancerin.

Hinta alkaen 800 €/projekti (ALV 0%)

Projektin lopullinen hinta ja työn sisältö sovitaan ennen projektin alkua.

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.