Sosiaalisen median markkinointi

Somemarkkinoinnin lisääminen osaksi yrityksen strategista markkinointia

Pitäisikö yrityksesi näkyä enemmän sosiaalisen median kanavissa? Tilit on luotu, mutta ette oikein tiedän miten lähteä liikkeelle? Ja miten somen markkinointia edes mitataan oikein?

Workshop?

Sosiaalisen median workshopissa some-markkinointia lisätään osaksi yrityksen markkinointia niin, että tulokset ovat mitattavissa ja jälki laadukasta. Workshopin aikana mietitään millaisilla materiaalilla lähdetään liikkeelle ja kenellä on resurssia tehdä.

Miksi osallistua workshoppiin?

  • Workshop auttaa kartoittamaan yrityksen somemarkkinoinnin tarpeet ja haasteet, sekä tavoittamaan yrityksen kohderyhmät sosiaalisen median kanavissa.
  • Workshopissa luomme sosiaalisen median markkinoinnille selkeät ja mitattavat tavoitteet. Kun yhdessä luodut mittarit, roolit ja tavoitteet ovat selkeitä, näkyy se myös tuloksissa.
  • Päätetään kanavat, sanoitetaan oikea viesti, pureskellaan tavoiteltu kohderyhmä ja analysoidaan, mistä heidät tavoittaa.
  • Workshopin jälkeen asiantuntijamme laatii toimintasuunnitelman ja pohjan asioiden edistämiselle käytännössä.

Kenelle Workshop sopii?

Workshop on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tavoittaa asiakkaita ja muita kohderyhmiä sosiaalisen median kanavissa. Suosittelemme osallistujiksi yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaavia henkilöitä.

Workshopin kesto:

Workshopit tyypillisesti kestävät 2-3 tuntia tai yhden työpäivän. Kokonaisuuteen sisältyy workshopin suunnittelu, toteutus sekä toimintasuunnitelman laadinta.

Workshopin vetäjät:

Workshopin vetävät Freecreativen validoidut someammattilaiset, joilla on laaja kokemus ja asiantuntemus sosiaalisen median markkinoinnista.

Miten varata Workshop?

Lähetä tarjouspyyntö alla olevan painikkeen kautta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä noin yhden arkipäivän kuluessa. Räätälöimme workshopin yrityksesi tarpeiden mukaan ja autamme yritystä saavuttamaan sosiaalisen median markkinoinnin tavoitteet.

“Yhteistyö on sujunut alusta asti erittäin sujuvasti. Freecreativen freelancer-yhteisöstä on löytynyt aina osaaja olemassa olevaan tarpeeseen, luotettavasti ja nopeasti.”

Asiakas

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Iita

Iita

Markkinointisuunnittelija
Junior

Iita on luova markkinoinnin hands on -osaaja, joka syttyy sisällöntuotannosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö systemaattisesti kohdeyleisön kanavina on Iitan vahvinta osaamista. Iita on miellyttävä tiimipelaaja ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.