Sosiaalisen median markkinointi

Somemarkkinoinnin lisääminen osaksi yrityksen strategista markkinointia

Pitäisikö yrityksesi näkyä enemmän sosiaalisen median kanavissa? Tilit on luotu, mutta ette oikein tiedän miten lähteä liikkeelle? Ja miten somen markkinointia edes mitataan oikein?

Aloituspaketissa somen markkinointia lisätään osaksi yrityksen markkinointia niin, että tulokset ovat mitattavissa ja jälki laadukasta. Kun yhdessä luodut mittarit, roolit ja tavoitteet ovat selkeitä, näkyy se myös tuloksissa.

Aloituspaketissa Freecreativen ammattilainen tai tiimi suunnittelee toimenpiteet yhdessä yrityksen oman väen kanssa, yhden ennakkohaastattelun ja yhden yhteisen workshopin taktiikalla. Päätetään kanavat, sanoitetaan oikea viesti, pureskellaan tavoiteltu kohderyhmä ja analysoidaan, mistä heidät tavoittaa. Mietitään millaisilla materiaalilla lähdetään liikkeelle ja kenellä on resurssia tehdä.

  • Lähetä tilaus, jonka jälkeen otamme teihin yhteyttä.
  • Sovitaan yhdessä workshopin päivämäärä ja osallistujat.
  • Vahvistamme tilauksen.

Hinta 2000 € (ALV 0%)

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Iita

Iita

Markkinointisuunnittelija
Junior

Iita on luova markkinoinnin hands on -osaaja, joka syttyy sisällöntuotannosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö systemaattisesti kohdeyleisön kanavina on Iitan vahvinta osaamista. Iita on miellyttävä tiimipelaaja ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.