Hoidamme puolestasi kaiken hankalan

Parhaat osaajat projektillesi

Meiltä löytyy freelancereita kaikkiin markkinointiviestinnän tarpeisiin: mm. markkinointisuunnittelija, community manager, AD/graafikko, copywriter/sisällöntuottaja, e-commerce manager/tuottaja, valokuvaaja ym.

Alan halutuimmat osaajat ➔

Vain haastateltuja tekijöitä

Tulosta ei tarvitse jännittää. Olemme haastatelleet jokaisen freelancerin verkostossamme ja käyneet läpi sekä työnäytteet että työhistorian. Tiedämme siis millaiset työt heille sopivat. Takanamme on Barona Luova, jolla on tuhansien rekrytointien kokemus.

Luotettavasti tukenasi ➔

Toimimme nopeammin kuin odotatkaan

Kun sinulla on projekti, kerro siitä meille. Määritämme freelancer-tarpeesi ja saat nopeasti selkeän tarjouksen parhaista tekijöistä. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä.

Päätös on sinun ➔

Kaikki freelancerit yhdellä laskulla

Riippumatta siitä, montako freelanceria tarvitset, saat vain yhden laskun. Halutessasi voit siirtää laskulle myös muiden kuin meidän kauttamme löytyneiden freelancereiden palkkiot.

Vähemmän byrokratiaa ➔

Löydä tekijöitä projektillesi, se ei vielä maksa mitään

Anna meidän hoitaa puolestasi

Arla

Arla Joensuu

Senior Creative Manager

Anna meidän helpottaa elämääsi. Talent pooleihin haastatellaan parhaillaan validoituja freelancereita valmiina markkinointiviestinnän projekteihin. Kerro vain tarpeesi ja saat ehdotuksen tekijöiksi. Soitetaan tai viestitellään!

045 656 7065
arla.joensuu@barona.fi

Sampo Kurttila

Toimeksiantosuhteet

Toimeksiantosuhteet ovat tulevaisuutta ja yritykset mahdollistavat siten vapaamman työllistämisen – jutellaan lisää siitä, mikäli Freecreative & toimeksiantosuhteet
voisivat olla yrityksenne tapa työllistää ihmisiä.

040 551 2763
sampo@free.fi

Freecreative powered by Barona Luova & free.fi