Hoidamme puolestasi kaiken hankalan

Meiltä löytyy freelancereita kaikkiin markkinointiviestinnän tarpeisiin: mm. markkinointisuunnittelija, community manager, AD/graafikko, copywriter/sisällöntuottaja, e-commerce manager/tuottaja, valokuvaaja ym.

Tulosta ei tarvitse jännittää. Olemme haastatelleet jokaisen freelancerin verkostossamme ja käyneet läpi sekä työnäytteet että työhistorian. Tiedämme siis millaiset työt heille sopivat. Takanamme on Barona Luova, jolla on tuhansien rekrytointien kokemus.

Riippumatta siitä, montako freelanceria tarvitset, saat vain yhden laskun. Halutessasi voit siirtää laskulle myös muiden kuin meidän kauttamme löytyneiden freelancereiden palkkiot.

Kun sinulla on projekti, kerro siitä meille. Määritämme freelancer-tarpeesi ja saat nopeasti selkeän tarjouksen parhaista tekijöistä. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä.

Löydä tekijöitä projektillesi, se ei vielä maksa mitään

Meistä freelancerien etsiminen on mukavaa ja hoidamme sen mielellämme puolestasi. Kerro meille, mitä pitää saada aikaan, missä ajassa, missä sävyssä, missä kanavissa ja mitä panosta voit käyttää tavoitteiden saavuttamiseen. Meillä on parhaat osaajat käyttöösi nopeasti. Luonnollisesti osaamme myös tulosten mittaroinnin ja tiedämme, miten Google saadaan avuksi.

Freelancerimme ovat alansa parhaita, niin junioreita kuin jo pitkän uran tehneitä. Heitä yhdistää palo olla paras siinä, mitä tekevät. Freelancerimme myös hoitavat yrittäjän velvollisuutensa parhaalla mahdollisella tavalla: vakuutukset ovat kunnossa, verot maksettu ja yhteisömme avulla he saavat yrittäjyyteen sitä tukea, mitä kulloinkin tarvitsevat.

Pidämme huolta, paitsi omistamme, myös asiakkaistamme. Tehdään yhdessä asioista helppoja ja vaikuttavia!

”Tekijän löytäminen Baronan avulla oli helppoa. He kuuntelivat tarpeemme ja ehdottivat siihen mahdollisia tekijöitä. Valitsimme niistä meille sopivimman, Sallan. Sallalla oli juuri oikeanlaista kokemusta, ja hän sai todella nopeasti kiinni meidän tekemisestä sekä esim. graafisista ohjeista ja projektinhallintajärjestelmistä. Vaikka Salla työskentelee kanssamme joustavasti, on hän kuin osa tiimiä. Hän tekee tehtävät tehokkaasti ja taitavasti ja hänen kanssaan on helppo työskennellä.”

Samuel Tenhunen
Head of Digital Engagement, Posti Group Oyj

Kilpailu osaavista tekijöitä on jo käynnissä!
Validoimme motivoituneita, yrittäjyyden valinneita ammattilaisia aktiiviseen yhteistyöhön kanssamme. Meillä on ammattimainen tiimi, joka tuntee hankintaprosessien kiemurat, markkinointiviestinnän tarpeet ja tuemme sekä tekijää että yritysten tilaajia. Meille se tarkoittaa jatkuvan haastattelun mallia, sinun eduksesi. Lopputuloksena löydät kauttamme pitkäaikaiset tekijät tiimiin tueksi.

Millaisen freelancerin haluat? Kerro se botillemme (töissä 24/7) tai soita. Pitikö projektin olla valmis jo eilen? Ei hätää, meillä on käytössä jatkuvan haastattelun malli ja aina hyviä tekijöitä valmiina. Hoidamme myös kaikki taustaprosessit ja voit keskittyä lopputulokseen. Riittää, että soitat meille. Jos mietit hintaa, kurkkaa esimerkkikeissi alta.

  • Kerro meille lähtötiedot. Teemme nopean haun vapaista osaajistamme ja ehdotamme parasta tekijää osaamis- ja aikataulutarpeen perusteella.
  • Voit luottaa, että Freecreativen tekijöiden vakuutukset ja yrittäjyyteen liittyvät asiat ovat kunnossa.
  • Huolehdimme, että työ tapahtuu sovitun mukaisesti ja henkilö on tehokas. Kommunikointi on hyvää, ohjeet ovat selvät ja työ voi alkaa heti.
Hinnoittelumalli, esimerkki

Mitä enemmän tunteja ja mitä pidempi työn tarve, sen skaalautuvampi on hinnoittelu.

Graafikon tarve:
Käyttöaste 80-100% per kuukausi kokoaikaisuuden vastaavuudesta(FTE), hinta 55-300€ / tunti, projektin kesto enemmän kuin 6 kk.
Käyttöaste 50-100% per kuukausi kokoaikaisuuden vastaavuudesta(FTE), hinta 75-300€ / tunti, projektin kesto yli 2 kk, mutta vähemmän kuin 6 kk.

Koska osaamisten syvyydet ja tarpeet ovat hyvin erilaisia vaativuudeltaan, on edellinen skaala vain esimerkki.

Tarjoamme markkinointiviestintää suunnittelevalle yritykselle kaiken, mitä tarvitaan; oikeiden henkilöiden etsinnästä aina palkkojen maksuun. Ehdotamme tarpeisiisi vain haastateltuja ja ammattitaitoisia osaajia. Sen lisäksi säästämme aikaasi ja vaivaasi palkkojen maksussa laskutusautomaation avulla.

Laskutusautomaatiomme ansiosta yrityksesi voi maksaa kauttamme työllistyvien freelancereiden palkat yhdellä laskulla. Jokaiselta freelancerilta ei siis enää tule omaa laskuaan, joiden tarkastamiseen kuluu parhaimmillaan tunteja.

Freecreative varmistaa jokaisen laskun 100 %:sen oikeellisuuden ja jakaa palkkiot sovitusti projektiin osallistuneiden tekijöiden kesken.

Laskutusautomaatio tuotetaan yhteistyössä FREE.fi-laskutuspalvelun avulla.

Anna meidän hoitaa puolestasi

Arla Joensuu

Arla Joensuu

Senior Creative Manager

Anna meidän helpottaa elämääsi. Talent pooleihin haastatellaan parhaillaan validoituja freelancereita valmiina markkinointiviestinnän projekteihin. Kerro vain tarpeesi ja saat ehdotuksen tekijöiksi. Soitetaan tai viestitellään!

045 656 7065
arla.joensuu@barona.fi

Jaana Kaarela

Liiketoimintajohtaja

Jaana toimii Barona Luovan ja Freecreativen liiketoimintajohtajana. Hän tuntee luovien alojen asiakkaiden tarpeet ja auttaa mielellään uusia kumppaneita kehittämään liiketoimintaa yhteistyössä Freecreativen ketterien palveluiden avulla.

040 557 5866
jaana.kaarela@barona.fi

Freecreative powered by Barona Luova & free.fi