Osta pitkä projekti

Saavuta huippuluokan lopputulos ajan kanssa

Jos tarvitset systemaattista apua toistuvaan työhön tai projektia, johon haluat panostaa riittävästi aikaa saavuttaaksesi erinomaisen lopputuloksen, Freecreativella olemme täällä auttamassa. Tarjoamme pitkiä projekteja, jotka voivat kestää yli kuukauden, joko jatkuvana työnä tai erikseen määriteltynä ajanjaksona, johon freelancer ja asiakas sitoutuvat esimerkiksi 1-2 päivää viikossa useiden kuukausien ajan. Lue esimerkiksi asiakkaamme Visit Rovaniemen sekä asiakkaamme Visit Levin pitkien projektien kokemuksista.

Pitkä projekti antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteistyössä kokeneen freelancerin kanssa, joka sitoutuu ja keskittyy projektiisi pitkäjänteisesti. Olipa kyseessä verkkosivujen kehittäminen, sisältöstrategian suunnittelu, monimutkaisen digi- ja markkinointijärjestelmän rakentaminen tai mikä tahansa muu laaja projekti, verkostostamme löytyy osaavia freelancereita, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Pitkä projekti tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada huippuluokan lopputulos, joka vaatii riittävästi aikaa ja panostusta. Työskentelemme yhdessä kanssasi varmistaaksemme, että projekti etenee suunnitellusti ja lopputulos vastaa odotuksiasi. Freecreativen freelancerit ovat sitoutuneita ja motivoituneita tekemään laadukasta työtä pitkäkestoisissa projekteissa. Heidän ammattitaitonsa ja osaamisensa takaavat, että saat juuri haluamasi lopputuloksen.

Pitkä projekti alkaa tarpeen tunnistamisella, yhteisellä workshopilla ja jatkuu intensiivisesti yhdessä freelancerin kanssa. Joka kuukausi Freecreativen muu tiimi on mukana kuukausipalaverissa varmistamssa, että juna etenee oikeaan suuntaan oikealla vauhdilla. Helppoa ja aikaansaavaa!

Tilaa pitkä projekti nyt. Tilauksesi saatuamme sovimme kanssasi yhdessä projektin hinnan ja aikataulun, sekä löydämme sinulle sopivan freelancerin.

Hinta alkaen 1000 €/kk (ALV 0%)

Projektin lopullinen hinta ja työn sisältö sovitaan ennen projektin alkua.

“Kehitämme ja käytämme jatkuvasti markkinoinnin automaatio- ja CRM-työkalujamme ja Freecreativen ammattilaisen avulla saimme lisäosaamista sekä -käsiä edistämään kehittymistä. Voin lämpimästi suositella samanlaista toimintamallia kaikille, jotka haluavat taktisesti ja liiketoimintalähtöisesti parantaa automaation hyötyjä.

Maija Palosaari, Markkinointijohtaja, Visit Levi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.