Videotuotanto

Videot osaksi yrityksen tarinankerrontaa

Kaipaatko yrityksesi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko videomarkkinointi brändillesi vielä tuntematonta? Kuka tekee? Mitä pitää ottaa huomioon?

Workshop?

Lyhytvideot tarjoavat tällä hetkellä parhaan näkyvyyden TikTokissa, Instagramissa ja YouTubessa. Yrityksen on syytä olla läsnä siellä, missä sen kohdeyleisö on. Videontuotannon workshopissa kartoitetaan yrityksen kohdeyleisö, sekä suunnitellaan yhdessä toimenpiteet, tavoitteet, kanavat ja haluttu aikataulu.

Lue lisää artikkelistamme, jossa kerromme videotuotannosta.

Miksi osallistua workshoppiin?

  • Workshop käynnistää videontuotantoprosessin, jossa ideoidaan, käsikirjoitetaan ja saadaan ne hiljaiset tyypitkin kertomaan tarinaa videoille.
  • Workshopissa suunnitellaan yhdessä toimenpiteet, tavoitteet ja kanavat sekä haluttu aikataulu.
  • Workshopissa tutkitaan kohdeyleisöä ja heidän käyttäytymistään, mietitään videoiden viestiä ja sisältöä sekä sitä miten videoiden tarinankerronnan avulla saat yrityksesi erottumaan siellä missä asiakkaat ovat.
  • Workshopin jälkeen asiantuntijamme laatii toimintasuunnitelman ja, sopimuksen mukaan, toteuttaa suunnitellut materiaalit.

Kenelle Workshop sopii?

Workshop on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat tavoittaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai esimerkiksi tulevia työntekijöitä videoiden tarinankerronnan avulla. Suosittelemme osallistujiksi yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä vastaavia henkilöitä, sekä tarvittaessa johtoryhmää.

Workshopin kesto:

Workshopit tyypillisesti kestävät 2-3 tuntia tai yhden työpäivän. Kokonaisuuteen sisältyy workshopin suunnittelu, toteutus, toimintasuunnitelman laadinta sekä sopimuksen mukainen videoiden tuotanto.

Workshopin vetäjät:

Workshopin vetävät Freecreativen validoidut videontuottajat, joilla on laaja kokemus ja asiantuntemus käsikirjoittamisesta, videokuvaamisesta ja esimerkiksi henkilöstön osallistamisesta kuvausprosessissa.

Miten varata Workshop?

Lähetä tarjouspyyntö alla olevan painikkeen kautta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi olemme sinuun yhteydessä noin yhden arkipäivän kuluessa. Räätälöimme workshopin yrityksesi tarpeiden mukaan ja autamme yritystä saavuttamaan videontuotannon tavoitteet.

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Pete

Pete

Video- ja valokuvaaja
Senior

Pete on idearikas ja bisnestä ymmärtävä piinkova video-ja valokuvaaja. Pete on nopea ja ketterä yhden miehen toimisto, joka auttaa avaimet käteen -periaatteella videotuotannoissa sekä ideoiden kehittelyssä asiakasymmärrys keskiössä. Työskentelee pääkaupunkiseudulla.