Videotuotanto

Videot osaksi tarinankerrontaa

Kaipaatko yrityksesi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko videomarkkinointi brändillesi vielä tuntematonta? Kuka tekee? Mitä pitää ottaa huomioon?

Lyhytvideot tarjoavat tällä hetkellä parhaan näkyvyyden TikTokissa, Instagramissa ja YouTubessa. Yrityksen on syytä olla läsnä siellä, missä sen kohdeyleisö on. Kohdeyleisö voi koostua potentiaalisista asiakkaista, yhteistyötahoista tai tulevista työntekijöistä. Meillä on ammattilaisia, jotka ideoivat, käsikirjoittavat ja saavat ne hiljaisetkin tyypit kertomaan tarinaa videoille – kyllä!

Aloituspaketilla suunnitellaan yhdessä toimenpiteet, tavoitteet ja kanavat sekä haluttu aikataulu.

Videoiden tarinankerronnan avulla saat varmasti yrityksesi erottumaan alalla ja juuri niissä uusissa kanavissa, missä on kaikki. Autamme avaimet käteen -periaatteella koko prosessin läpi.

  • Lähetä tilaus, jonka jälkeen otamme teihin yhteyttä.
  • Sovitaan yhdessä workshopin päivämäärä ja osallistujat.
  • Vahvistamme tilauksen.

Hinta 2500 € (ALV 0%)

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.

Freecreativen Osaajakauppa

Freecreativen Osaajakauppa on verkkokauppa, joka toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset osaajan, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen aloitus ei ole koskaan ollut helpompaa.

Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Tässä yksi monista osaajistamme:

Pete

Pete

Video- ja valokuvaaja
Senior

Pete on idearikas ja bisnestä ymmärtävä piinkova video-ja valokuvaaja. Pete on nopea ja ketterä yhden miehen toimisto, joka auttaa avaimet käteen -periaatteella videotuotannoissa sekä ideoiden kehittelyssä asiakasymmärrys keskiössä. Työskentelee pääkaupunkiseudulla.