Osta lyhyt projekti

Nopea ja tehokas ratkaisu, joka vastaa tarpeitasi

Etsitkö nopeaa ja ammattitaitoista ratkaisua lyhytaikaiseen tarpeeseesi? Tarjoamme freelancereiden toteuttamia lyhyitä projekteja, jotka kestävät enintään yhden kuukauden. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi
tehokkaasti ja ajallaan.

Lyhyt projekti tarkoittaa juuri sitä – nopeaa ja tehokasta ratkaisua, joka vastaa sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä verkkosivujen suunnittelu, logojen luominen, sisällöntuotanto tai mikä tahansa muu luova projekti, meidän verkostomme lahjakkaat freelancerit ovat valmiita tarttumaan haasteeseen.

Freecreativen vahvuutena on tiiviisti yhteistyössä toimivat freelancerit, jotka ovat erikoistuneet nopeisiin ja laadukkaisiin toteutuksiin. He ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on vankka osaaminen omalla alallaan. Takaamme, että projekti valmistuu määräajassa ja täyttää odotuksesi.

Kun valitset Freecreativen, voit odottaa korkealaatuista lopputulosta ja ammattimaista palvelua. Meitä motivoi asiakkaidemme tyytyväisyys ja haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi ratkaisun juuri sellaisena kuin haluat.

Tee tilaus nyt ja kokeile Freecreativea lyhyen projektisi toteuttamiseen. Tilauksesi saatuamme sovimme kanssasi yhdessä projektin hinnan ja aikataulun, sekä löydämme sinulle sopivan freelancerin.

Hinta alkaen 2000 €/projekti (ALV 0%)

Projektin lopullinen hinta ja työn sisältö sovitaan ennen projektin alkua.

“Olemme saaneet apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Freecreativen freelancerit ovat juuri meille parhaita.”

Sanna Kärkkäinen, CEO, Visit Rovaniemi

Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta.