Neljä valkoista ihmistä, kolme naista ja yksi mies huoneessa, jossa on taustalla graffitteja. Kaikilla on Freecreativen logopaidat.

Freecreativen Osaajakauppa – helpoin ja laadukkain paikka hankkia luova markkinoinnin tekijä

Osaajia tarvitaan aina. Nimenomaan niitä todellisia osaajia, jotka ovat jo näyttäneet kyntensä markkinoinnin ja viestinnän monipuolisessa kentässä. Niitä ammattilaisia, jotka ovat valmiita tekemään tulosta projektissa kuin projektissa. Osaajakauppa on täynnä oman alansa ammattilaisia.

Jokainen, jolle rekrytointi tai palveluiden kilpailutus on tuttua, tietää kuinka raskaista prosesseista voi olla kyse. Haastatteluita ja palavereita yksi toisensa jälkeen. Samoja asioita eri sanoilla ilman varmuutta siitä mitä saavutetaan.

Mitä jos tämä kaikki voisi olla helpompaa?

Sinulla on tavoite, meillä on tekijät. Tehdään se yhdessä.

Tervetuloa Freecreativen Osaajakauppaan!

Kuvituskuva kolmesta värikkäästä henkilöhahmosta keltaisella taustalla.
Tervetuloa Freecreativen Osaajakauppaan.

Toteuta videotuotanto tai somemarkkinointi laadukkaasti

Me olemme Freecreative. Olemme parhaiden freelancereiden ja projektien kohtaamispaikka. Olemme ketterämpi kuin markkinointitoimisto. Olemme luova liiketoiminnan kehittäjä.

Tavoitteenamme on tehdä luovan osaajan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Jokaisella yrityksellä on käyttöä osaajalle, jonka ammattitaitoon voi luottaa ensimetreistä alkaen.

Osaajakauppa on ratkaisu kaikkeen tähän. Meillä on valmiina valtava verkosto toinen toistaan osaavampia freelancereita. Olemme keränneet yhteisöömme nimenomaan kokeneempia tekijöitä, jotka ovat valmiita hyppäämään hektiseen arkeen tekemään sitä, minkä he osaavat parhaiten. Luovat projektit vaativat äärettömän paljon monipuolista osaamista ja meiltä löytyy osaajat näihin vaatimuksiin.

Osaajakauppa on siis paikka, josta voit tilata validoidun ammattilaisen valmiiksi määriteltyihin kokonaisuuksiin. Tarjolla on aloituspaketteja, jotka tähtäävät säännölliseen tekemiseen. Luonnollisesti tarpeet voivat muuttua matkan varrella, mutta kun teet yhteistyötä kanssamme, voit luottaa siihen, että osaamista meiltä löytyy ihan joka tarpeeseen. Osaajakaupasta löydät myös listausta freelancereistämme ja voit näppärästi tilata osaajan juuri sinun tarpeidesi pohjalta, esimerkiksi kahdeksi päiväksi viikossa.

Osaajakaupan valmiit markkinoinnin ja viestinnän paketit ovat seuraavat:

Digitaalinen markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi

Markkinoinnin automaatio

AD / Visuaalinen markkinointi

Copywriting / Kirjallinen sisällöntuotanto

Videotuotanto

Miten Freecreativen Osaajakauppa toimii?

Kyseessä on verkkokauppa, joka myös toimii tavallisen verkkokaupan tapaan. Kun olet valinnut, mihin markkinoinnin tai viestinnän osa-alueeseen tarvitset tukea, lähetät tilauksesi meille, jonka jälkeen sovimme kanssasi askelmerkit kaiken käynnistämiseen. Aloituspaketeissa lähdetään liikkeelle työpajalla, jossa perehdytään liiketoimintasi tavoitteisiin ja sen jälkeen säännöllisten aktiviteettien järkevä toteutus on helpompaa.

Sinulla voi olla olemassa myös selkeä valmis strategia ja silloin voitkin tilata Osaajakaupasta suoraan sopivan henkilön viemään strategiaasi käytäntöön. Sisällöntuotanto, digimarkkinointi tai vaikkapa videotuotanto. Näihin kaikkiin ja moniin muihin osa-alueisiin löytyy tekijä Freecreativen Osaajakaupasta.

Markkinoinnin ja viestinnän ammattitaitoinen tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Neljä valkoista ihmistä, kolme naista ja yksi mies huoneessa, jossa on taustalla graffitteja. Kaikilla on Freecreativen logopaidat.
Osaajakaupasta löydät validoidun luovan ammattilaisen, joka toimii tavoitteidesi eteen.

Liiketoimintaosaaminen ja kaupallisuus ovat tunnetusti kaiken markkinoinnin ja viestinnän taustalla. Niinpä sinun on turvallista asioida Osaajakaupassa, sillä tiedät saavasi meiltä kokeneen validoidun ammattilaisen, joka on valmis tekemään töitä itseään johtaen, mutta täysin sinun tavoitteidesi ja liiketoimintasi eteen.

Tehdään yhdessä töitä kasvusi eteen! Osaajakaupan kokonaisuudet osoittavat sen, että saat kauttamme varmasti tekijät kaikkiin tarpeisiisi. Oli yrityksesi tarve sitten kirjallisessa sisällöntuotannossa, valokuvauksessa tai markkinoinnin automaatiossa, niin voit luottaa meihin. Saat kaikki yhdestä paikasta. Helposti ja nopeasti.

Me olemme tulleet markkinoille jäädäksemme. Autamme yrityksiä ylittämään tavoitteensa ja kasvamaan kohti seuraavia tasoja. Meille on myös erittäin tärkeää auttaa taitavia freelancereita luomaan unelmiensa uraa mielenkiintoisten projektien parissa.

Tervetuloa siis Freecreativen Osaajakauppaan!

Freecreativessa osaamisensa yhdistävät vahvat tekijät: Barona Luova ja FREE.fi. Taustallamme toimii siis rekrytoinnin rautainen ammattilainen sekä freelancereiden rakastama kevytyrittäjyyspalvelu.