Kuvituskuva kahdesta värikkäästä henkilöhahmosta keltaisella taustalla.

Katso, kuinka Osaajakaupan visuaalinen ilme rakentui!

Freecreative lanseerasi uuden Osaajakaupan toukokuussa. Osaajakauppa on helpoin ja laadukkain paikka löytää luova markkinoinnin tekijä oman yrityksen monipuolisiin tarpeisiin. Lanseerauksen yhteydessä haluttiin luoda Osaajakaupalle uusi visuaalinen ilme, ja tässä saimme luonnollisesti apua omasta yhteisöstämme, kun supertaitava freelancer Janni Valkealahti otti homma haltuun.

Janni tuo kuvituksissa upeasti esille iloista tekemisen meininkiä korostaen helppoutta sekä osaajien monipuolisuutta. Juuri tästähän Freecreativen Osaajakaupassa on kyse!

Nykyajan informaatiotulvassa yritysten ja brändien pitää löytää keinoja erottautua. Visuaalinen ilme onkin mahdollisuus leikitellä ja tuoda tunnetta markkinointiin. Leikkisyys ja hauskuus eivät ole vastakohtia laadulle tai ammattimaisuudelle.

Kun yrityksesi visuaalinen markkinointi on hiottu kuntoon, se kulkee mukana kaikessa tekemisessä, kuten sosiaalisen median markkinoinnissa tai digimarkkinoinnissa.

Katso alta Jannin hieno video Freecreativen Osaajakaupan ilmeen rakentumisesta.

Janni Valkealahti kertoo videolla, kuinka Osaajakaupan uusi ilme rakentui.

Kun yrityksesi kaipaa validoitua osaajaa visuaaliseen markkinointiin ja mihin tahansa luovaan tehtävään, ota suunnaksi Freecreativen Osaajakauppa.