Kuvituskuva, jossa ryhmä värikkäitä ihmishahmoja, joilla on kannettavia tietokoneita ja muuta tavaraa.

Freecreativen freelancer-osaajat laajasti asiakkaamme kasvun tukena

Tärkeä asiakkaamme sai ensikosketuksen Freecreativeen noin vuosi sitten, kun uutta palvelua markkinoitiin Linkedinissä. Asiakkaamme huomasi, että nopeaa ja ketterää freelancer-osaamista tarjoava Freecreative saattaisi hyvinkin olla vastaus heidän monipuolisiin ja varsin akuutteihin tarpeisiin markkinoinnin ja viestinnän saralla.

Muutaman tarkentavan palaverin jälkeen yhteistyö saatiin nopeasti käyntiin, kun ensimmäinen freelancer liittyi mukaan asiakkaamme tiimiin.

Yhteistyö on sujunut alusta asti erittäin sujuvasti. Asiakkaamme on arvostanut erityisesti sitä, että Freecreativen freelancer-yhteisöstä on löytynyt aina osaaja olemassa olevaan tarpeeseen, luotettavasti ja nopeasti. Välillä on keskitytty nettisivu-uudistukseen, sitten brändityöhön ja myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi sosiaalisen median suunnitelman tekemiseen tai taittotöihin. Valokuvaus, viestintä, brändi-ilmeen päivitys ja palveluiden kilpailuttaminen ovat myös luonnistuneet osaavien freelancereiden toimesta.

Tällä hetkellä asiakkaamme tiimissä työskentelee jo neljäs freelancer, eli projekti on laajentunut matkan varrella aina ajankohtaisten tarpeiden mukaan. Monipuolisuus ja nopea reagointi korostuvatkin keskustelussa, kun käymme yhteistyötä asiakkaamme kanssa läpi. Alusta asti on ollut tiedossa, että tarpeet ovat olleet niin monipuolisia ja laajoja, että yhden lisähenkilön rekrytoinnilla tarpeisiin ei olisi ollut mahdollista vastata. Toisaalta useamman henkilön rekrytointi olisi ollut mahdottomuus. Asiakkaamme vaatimus oli lisäksi se, että uusilla tekijöillä olisi oltava valmiudet tarttua tehtäviin nopeasti ammattitaidolla ja itseään johtaen.

Tässä Freecreativen monipuolisuus on ollut valttia.

Neljä valkoista ihmistä, kolme naista ja yksi mies huoneessa, jossa on taustalla graffitteja. Kaikilla on Freecreativen logopaidat.
Freecreativen freelancer-yhteisö on laaja ja osaava.

Jokaiseen tarpeeseen on ensinnäkin löytynyt erinomainen ammattilainen, mutta freelancereista on löytynyt myös todellisia moniosaajia. Asiakkaamme antaa kehuja lisäksi siitä, että freelancereista on tullut ihan oikeita tiiminjäseniä, jolloin yhteistyö on ollut kaikkien kannalta erittäin antoisaa.

Meille tällaiset asiakastarinat ovat todellisia ilonaiheita. Nautimme suuresti siitä, että pääsemme aidosti auttamaan asiakkaitamme heidän liiketoimintansa ytimessä.

Voimmeko olla avuksi myös sinun yrityksesi markkinoinnin tai viestinnän kehityksessä?

Tutustu tarkemmin Freecreativen Osaajakauppaan.