Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen poseeraa TUIn koneen edessä joulupukin ja apurin kanssa

Kuinka moni ymmärtää toimitusjohtajan arkea? – Freecreative Visit Rovaniemen apuna liiketoiminnan kehittämisessä

Sanna Kärkkäinen on viettänyt pitkän päivän toimitusjohtajan askareissa Visit Rovaniemellä työn imussa, tänäänkin. Visit Rovaniemi on Rovaniemen alueen matkailumarkkinointiin keskittyvä organisaatio ja Sannan ainutlaatuisella johtamistavalla Rovaniemen alue on saatu upeasti maailman kartalle, kehittymään ja kasvamaan. Tuloksia syntyy.

Aikaisemmin syksyllä 2022 Visit Rovaniemi ja Baronan alla toimiva startup Freecreative olivat sopineet syyskauden kestävästä pilottikaudesta, jonka aikana Visit Rovaniemi testasi Freecreativen palvelumallia ja toimintatapaa. Freecreative tarjoaa monipuolisia freelance-palveluita, kuten pr-markkinointia, markkinoinnin suunnittelua, sisällöntuotantoa ja kaiken tekemisen tavoitteena on asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen.

Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen, Joulupukki ja Freecreativen PR-markkinoija Sofia Ahvenainen.
Sanna Kärkkäinen, Joulupukki ja Freecreativen freelancer Sofia Ahvenainen, joka työskentelee Visit Rovaniemellä jatkuvassa projektissa PR-markkinoinnin parissa. Kuva: Toni Eskelinen.

Sanna tutustui Freecreativen Senior Creative Manageriin, Arlaan. Arla kuunteli Sannan tarpeita ja ymmärsi hänen haasteensa. Hän tarjosi Sannalle apua yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä ja lupasi auttaa kasvattamaan Visit Rovaniemen tiimiä parhailla mahdollisilla kandidaateilla. Arlan asiantuntemus ja kokemus vakuuttivat.

Yhteistyö Freecreativen kanssa sujuu Sannan mukaan erinomaisesti. Arla ja hänen tiiminsä ymmärtävät yrityksen tarpeet ja pystyvät tarjoamaan arvokasta apua liiketoiminnan kehittämisessä freelancereiden ammattitaidon avulla. 

Sanna Kärkkäinen Singaporen messuilla. Kuva: Visit Rovaniemi.
Sanna Kärkkäinen ja tonttu lentokapteenin kanssa lentokoneen ohjaamossa
Kuva: Toni Eskelinen / Visit Rovaniemi.

Kärkkäisen Sannan mukaan yhteistyö Freecreativen kanssa on ollut erittäin tärkeää Visit Rovaniemen menestyksen kannalta. Hän on huomannut, että moni palveluntarjoaja ei ole välttämättä ymmärtänyt toimitusjohtajan arkea ja sitä, miten haastavaa liiketoiminnan kehittäminen voi olla. Kaiken innovatiivisen ja ihanan tekemisen lisäksi. Freecreativen toimintatapa on osoittanut, että ulkopuolinen apu on arvokasta ja että palvelun ammattitaitoiset freelancerit voivat auttaa yrityksiä menestymään vielä paremmin.

– Ajattelen, että meidän tehtävänä on auttaa ennen kaikkea yritysten ongelmien ratkaisussa. Siihen tarvitaan monimuotoisuutta, jotta ymmärretään asiakasta paremmin ja pystytään haastamaan asioita eri kulmista, Arla kertoo.

– Ei voi olla sattumaa, että Arlan osumatarkkuus on näin hyvä. Arlalla on monipuolista osaamista ja näkemystä, nopeutta ja taktista älyä, jota ei ole tullut aikaisemmin vastaan, kertoo Sanna Kärkkäinen. 

– Saamme apua nopeasti muuttuviin tarpeisiimme ja voin luottaa, että Arlan esittelemät freelancerit ovat juuri meille parhaita, Sanna kertoo.

Ryhmätilaisuus, jossa töihin pukeutuneet ihmiset, sekä joulupukki ja tonttu kuuntelevat pukuun pukeutuneen miehen puhetta
Rovaniemen lentokentällä. Kuva: Toni Eskelinen / Visit Rovaniemi.

– Freecreative houkuttelee maan parhaita viestinnän ja markkinoinnin freelancereita, sillä palvelun kautta pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin eri toimialoihin ja yrityksiin. Visit Rovaniemen työtahti on nopeatempoista ja työhön on löydyttävä juuri tietynlaiset osaajat, tietää Arla Joensuu tutustuttuaan yritykseen kuluneen yhteistyön ajalta. 

 – Freecreativen ja Visit Rovaniemen toiminta perustuu luottamukseen ja siihen että he tuntevat meidät ja sen, miten minä ajattelen, toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen kertoo. Sannan mukaan Freecreative on ollut erinomainen valinta ja hän suositteleekin lämpimästi yritystä kaikille, jotka tarvitsevat apua liiketoiminnan kehittämisessä. – Modernin palvelun avulla voidaan tuoda meille asiakkaille moninkertaista arvoa laskutukseen verrattuna.

Joulupukki ja Sanna Kärkkäinen juttelevat miehen kanssa lentokoneen vierellä
Rovaniemen lentokenttä. Kuva: Krista Ylinen / Visit Rovaniemi.

Visit Rovaniemellä työskentelee kolme Freecreativen freelanceria jatkuvissa projekteissa.

Kiinnostuitko?

Haluatko pohtia, voisiko Freecreative auttaa sinun yritystäsi?