Yksi kumppani kaikkiin markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiisi.

Freecreative auttaa sinua viestinnässä, suunnittelussa ja digitaalisessa kasvussa. Meidän yhteisöstä löytyvät maailmanluokan sisällöntuottajat ja strategit. Olemme rakentaneet toimivan palvelun, jotta voit viedä markkinointisi seuraavalle tasolle.

Kolme henkilöä työskentelee pöydän ääressä

Kenelle Freecreativen palvelu on suunniteltu?

Sinulle, joka työskentelet markkinoinnin ja viestinnän parissa, ja sinulle, joka toimit liiketoiminnan kehittämisessä.

Asiakkaitamme ovat kansainväliset jätit, Visit-organisaatiot, teollisuuden alalla toimivat yritykset sekä keskisuuret pk-yritykset. Usein autamme muutostilanteissa, brändin uudistamisessa ja silloin, kun omalla tiimillä on ruuhkaa.

Freecreativen avulla saat yhteyden kaikkiin tarvittaviin huippuosaajiin ja luoviin tekijöihin.  Freecreative yhdistää yritykset nopeasti ja tehokkaasti freelancereiden, tiimien ja lahjakkuuksien kanssa markkinoinnissa, suunnittelussa ja digitaalisessa kasvussa.

Nainen koodaa, taustalla näkyy kaupungin talojen yläosia

Digitaalisen markkinoinnin aloituspaketti

Satoja asiakkaita, mutta kukaan ei oikein ehdi viestimään heille mitään? Uusista asiakkaista haluttaisiin saada koppi heti alkumetreillä?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Somen markkinoinnin aloituspaketti

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon? Eikö oma aika riitä somen kanaviin?

Mies kuvaa kalliomaisemassa

Markkinoinnin automaation aloituspaketti

Haluatko apua automaation hyödyntämiseen markkinoinnissa? Ehkä kaipaat apua dataohjatun ja tuloksellisen markkinoinnin ylläpitoon?

Nainen suunnittelee pöydän ääressä mittanauha kaulassa

Art Design -projekti

Tarvitsetko uutta visuaalista sisältöä? Onko visuaalisen ilmeen dokumentointi ja brändin attribuuttien määritys tekemättä? Vai tulisiko koko brändi-ilmettä jo uudistaa?

Nainen läppäri sylissä vuoristomaisemassa

Copywriting-projekti

Tarvitsetko uutta sisältöä myyvän tekstin muodossa? Haluat tavoittaa potentiaalisia asiakkaita tekstin avulla? Tarvitseko apua viestin välittämiseen?

Nainen käyttää piirtopöytää pöytäkoneella

Videotuotanto

Kaipaatko yrityksesi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko videomarkkinointi
brändillesi vielä tuntematonta? Kuka tekee? Mitä pitää ottaa huomioon?

Tarvitsetko räätälöityä palvelua tai apua?

Freecreativelta saat parhaat osaajat käyttöösi nopeasti.

Nansy

Nansy

AD / Graphic Designer
Senior

Nansy on intohimoinen ja luova markkinoinnin visuaalinen ammattilainen, jolta luonnistuu graafisen suunnittelun lisäksi valo-ja videokuvaus sekä editointi. Nansy ymmärtää markkinointia laajasti myös strategiselta puolelta. Työskentelee sujuvasti etänä tai livenä Kanariansaarilla.

Teemu

Teemu

Sisällöntuottaja
Senior

Teemu auttaa myymään laadukkailla sisällöillä tuottaen tehokkaasti hakukoneoptimoitua tekstiä. Teemun ydinosaamista on luoda tuote- ja brändiesittelyitä sekä somesisältöä, jotka taatusti herättää asiakkaan kiinnostuksen. Teemu työskentelee sujuvasti suomeksi ja englanniksi hybridinä. Analyyttinen ja tarkka prosessiosaaminen auttaa koko tiimiä.

Heidi

Heidi

Digimarkkinoinnin ammattilainen
Middle

Heidi on monipuolinen digimarkkinoinnin suunnitelmallinen tekijä ja käynnistäjä jolta sujuu lyhytvideoiden ammattimainen tuottaminen omalla studiolla Helsingissä. Heidi puhuu bisnestä ja pystyy toimimaan kansainvälisissä tiimeissä. Heidi työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Sofia

Sofia

PR-ammattilainen
Junior

Sofia on aurinkoinen PR-ammattilainen, jolta sujuu hektinen työkenttä mediavierailuiden ja vaikuttajamarkkinoinnin organisointi kädenkäänteessä. Sofia on sosiaalisen median markkinoinnin osaaja ja sisällöntuottaja. Sofia työskentelee Rovaniemellä.

Pete

Pete

Video- ja valokuvaaja
Senior

Pete on idearikas ja bisnestä ymmärtävä piinkova video-ja valokuvaaja. Pete on nopea ja ketterä yhden miehen toimisto, joka auttaa avaimet käteen -periaatteella videotuotannoissa sekä ideoiden kehittelyssä asiakasymmärrys keskiössä. Työskentelee pääkaupunkiseudulla.

Iita

Iita

Markkinointisuunnittelija
Junior

Iita on luova markkinoinnin hands on -osaaja, joka syttyy sisällöntuotannosta. Sosiaalisen median kanavien käyttö systemaattisesti kohdeyleisön kanavina on Iitan vahvinta osaamista. Iita on miellyttävä tiimipelaaja ja hän työskentelee hybridinä koko Suomessa.

Ota yhteyttä

Arla Joensuu

Senior Creative Manager

045 656 7065
arla.joensuu@barona.fi