Freecreative

Brand Manager -projekti auki markkinoinnin freelancerille elokuusta loppuvuoteen ihanassa tiimissä Vantaalla!

Etsimme kokenutta freelanceria Vantaalle määräaikaiseen projektiin, joka keskittyy tekstiili- ja muotialan myynnin ja markkinoinnin kehitykseen. Tehtävänäsi on vastata brändin kehityksestä ja markkinoinnista vastuullisesti ja kannattavasti. Olet osaava ja motivoitunut Brand Manager, jolla on vähintään 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa ymmärrystä myynnin ja markkinoinnin synergioista, taitoa kehittää uusia toimintoja ja kykyä analysoida ja arvioida kampanjoiden tehokkuutta. Arvostamme myös rohkeutta ja innovatiivisuutta sekä halua ottaa vastuuta ja kehittää brändiä eteenpäin.

Sinulla tulee olla kokemusta päivittäistavarakaupasta ja kuluttajapuolen tuotepäällikön tehtävistä sekä valikoima/tuoteportfolio-osaamista. Tehtäviisi kuuluu markkinointistrategioiden suunnittelu, kampanjoiden toteutus ja yhteistyö muiden tiimin inhouse-jäsenten kanssa. Tulet työskentelemään tiiviisti myynti- ja markkinointitiimien kanssa varmistaaksesi, että kaikki kampanjat ja toiminnot ovat saumattomia ja linjassa yrityksen tavoitteiden kanssa. Pystyt kommunikoimaan ja esiintymään englanniksi, tuottamaan myyviä PowerPoint-esityksiä ja laskemaan katteita excelillä. Olet ratkaisukeskeinen ja saat asioita etenemään.

Projekti kestää elokuun alusta vuoden loppuun ja vaatii freelancerin kokoaikaista sitoutumista. Työaika on maanantaista perjantaihin toimistoaikoina. Työ on hybridityö ja toimisto sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Jumboa. Palkka on kilpailukykyinen ja laskutetaan kerran kuussa. Työaika on 37.5 tuntia viikossa.

Jos olet osaava ja kokenut markkinoinnin freelancer, jolla on vankka kokemus päivittäistavarakaupasta kuluttaja-ja tuotepuolelta ja haluat ottaa vastuuta ja kehittää brändiä eteenpäin, ota yhteyttä tiina.lonka@barona.fi.

Tiinan tavoitat klo 9-16 maanantaista keskiviikkoon 050 576 3185.