Videotuotanto on tehokkain tapa jakaa yrityksesi tarina

Videotuotanto on äärimmäisen tehokas tapa kertoa yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi. Jokainen tietää minkälaisessa informaatiotulvassa elämme. Hyvin tehdyt videot saavat kuitenkin poikkeuksetta huomiomme.

Videotuotannon vahvuus on siinä, että varsin lyhyessä ajassa saadaan kerrottua paljon. Videon monikäyttöisyys on myös iso plussa.

Kokemuksiemme mukaan moni yritys haluaisi käyttää videoita enemmän markkinoinnissaan, mutta palveluiden ostaminen koetaan hankalaksi, jos yrityksen sisältä ei löydy riittävää kokemusta videotuotannosta. Vaikka jokainen video onkin erinomainen markkinointimahdollisuus, on tärkeää panostaa laatuun tuotannoissa, jolloin videoista saadaan myös kaikki teho irti. Pahimmillaan heikkolaatuisella videolla voi olla täysin päinvastainen vaikutus kuin mitä on alun perin tavoiteltu. Videokuvaus vaatii osaamista ja kokemusta.

Me tarjoamme Freecreativen Osaajakaupassa tähän helpon ratkaisun. Löydät verkkokaupastamme valmiin kokonaisuuden, jolla yrityksesi videotuotanto saadaan vauhdilla käyntiin. Videotuotannon aloituspaketissa lähdetään liikkeelle työpajalla, jossa kirkastetaan tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. On tärkeää varmistaa tarkat kohderyhmät ja muut yksityiskohdat, jotta osataan tuottaa oikeanlaisia videoita juuri oikeissa kanavissa. Kohderyhmä voi olla hyvinkin laaja. Voit halutessasi tavoitella tuotteesi potentiaalisia ostajia tai vaikkapa tulevia työntekijöitäsi tehokkaalla rekrytointikampanjalla. Laadukkaasti tehty yritysvideo erottaa sinut kilpailijoistasi.

Laajan ja osaavaan freelancer-yhteisömme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle myös jatkuvaan tekemiseen validoidun osaajan, joka tuottaa takuuvarmasti laadukasta sisältöä.

Perehdytään kuitenkin vielä tarkemmin videon voimaan.

Miksi videotuotanto on niin tehokasta?

Videotuotantoa pidetään yleisesti ottaen erittäin tehokkaana ja tunteisiin vetoavana markkinointikeinona. Se toimii, koska:

  • Video on elävää kuvaa. Elävyys ja inhimillisyys ovat videon tärkeimpiä voimia. Video herättää huomion jatkuvien markkinointiviestien virrassa.
  • Video välittää tunnetta. Valtaosa meistä tekee ostoksia tunteen kautta. Kun tuotteesta tai brändistä muodostuu positiivinen tunne, se päätyy helpommin ostoskoriimme. Vaikka ostopäätös ei syntyisi heti, positiivinen tunne jättää muistijäljen, joka saattaa vauhdittaa ostamista myöhemmin.
  • Video toimii monipuolisesti. Videotuotanto onkin syytä nähdä pitkän ajan markkinointitoimena, joka herättää kiinnostusta jatkuvalla syötöllä useissa eri kanavissa. Yrityksen tarina kiehtoo asiakkaita ja video on ylivertainen keino kertoa siitä.
  • Video tuo asiakkaan lähemmäksi yritystäsi. Se antaa monessa tapauksessa yrityksellesi kasvot. Se voi tehdä suuresta yrityksestä helposti samaistuttavan ja persoonallisen. Se on nimenomaan keino erottautua.

Videotuotanto on erittäin joustava tapa kertoa yrityksestäsi. Persoonallinen yritysvideo voidaan jakaa eri kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, verkkosivulla tai messuilla ja muissa tapahtumissa. Tämä mahdollistaa erittäin laajan yleisön ja näin videon viesti välittyy mahdollisimman tehokkaasti.

Hanki videokuvaaja helposti Freecreativen Osaajakaupasta

Olemme siis juuri lanseeranneet Freecreativen Osaajakaupan. Tavoitteenamme on tehdä luovan osaajan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Jokaisella yrityksellä on tarve osaajalle, jonka ammattitaitoon voi luottaa ensimetreistä alkaen.

Osaajakauppa on paikka, josta voit tilata validoidun ammattilaisen valmiiksi määriteltyihin kokonaisuuksiin. Luonnollisesti tarpeet voivat muuttua matkan varrella, mutta kun teet yhteistyötä kanssamme, voit luottaa siihen, että osaamista meiltä löytyy ihan joka tarpeeseen.

Freecreativen Osaajakaupasta käynnistät yrityksesi videotuotannon helposti ja nopeasti. Tutustu siis Osaajakauppaan tarkemmin tästä linkistä.

Tehdään yhdessä töitä kasvusi eteen! Osaajakaupasta saat kaiken yhdestä paikasta.

Helposti ja nopeasti.