Teemu Pasanen

Teemu Pasanen on nimitetty Freecreativen Community Manageriksi

Teemu Pasanen on valittu Freecreativen uudeksi Community Manageriksi. Hänen vastuullaan on kehittää freelancereiden ja asiakkaiden välistä kommunikointia ja edistää sujuvaa yhteistyötä. Teemu tuo mukanaan vahvan 15 vuoden kokemuksen myynnin ja markkinoinnin alalta ja hän on siirtynyt freelanceriksi toteuttamaan unelmiensa työelämää.

Community Managerin tehtäviin kuuluu yhteisön toiminnan hallinta ja kehittäminen. Teemu Pasasen roolina on varmistaa, että Freecreative-yhteisön, eli freelancereiden ja asiakkaiden väliset suhteet, ovat tehokkaita ja tuottavia.

Teemun vastuulla on rakentaa ja ylläpitää avointa ja vuorovaikutteista viestintää yhteisön sisällä. Hän vastaa kysymyksiin, antaa ohjeita ja tarjoaa tukea sekä freelancerien että asiakkaiden tarpeisiin liittyen. Hän myös kannustaa jäseniä jakamaan tietoa, kokemuksia ja parhaita käytäntöjä keskenään.

Teemu työskentelee yhteistyössä Freecreativen tiimin kanssa kehittääkseen ja parantaakseen alustan toiminnallisuutta. Hän kerää palautetta ja ehdotuksia yhteisön jäseniltä ja välittää niitä eteenpäin, jotta alusta vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjien tarpeita.

“Teemusta saamme tärkeää vahvistusta Freecreativen tiimiin, sillä Teemu ymmärtää aidosti markkinointiviestinnän sisältöjä ja tekijöitä. Hän on ihanan empaattinen lähihenkilö freelancerien tueksi ja pystyy nopealla tahdilla edistämään yhteisön kehittämistä”, kommentoi Arla Joensuu, Freecreativen Senior Creative Manager.

Valkoinen mies, jolla on keltainen paita ja ruskeat hiukset, sekä silmälasit, istuu lattialla kannettava tietokone sylissään huoneessa, jossa on graffitteja taustalla.

Kokonaisuudessaan Teemun tehtävänä on edistää positiivista ja rakentavaa ilmapiiriä yhteisössä. Tavoite on, että freelancereilla ja asiakkailla on hyvät mahdollisuudet kommunikoida keskenään, jakaa resurssejaan ja luoda menestyksekkäitä projekteja sekä hyvää, modernia työelämää.

“Yhteistyö Freecreativen kanssa on sujunut alusta alkaen ihanteellisesti, joten uusi laajempi työrooli on itselleni erittäin iloinen asia. On mahtavaa päästä kehittämään laajaa yhteisöämme ja koko viestintäämme. Olen itse saanut omakohtaisesti todeta, että freelancerina toimiminen mahdollistaa unelmien työuran rakentamisen. Samaan aikaan tiedän, että varsinkin uudelle freelancerille riittää paljon arkisia haasteita, joihin ei välttämättä ihan helposti löydy vastauksia. Niinpä toivonkin, että pystymme omalta osaltamme auttamaan nykyisiä freelancereitä heidän arjessaan sekä rohkaisemaan kokeneita ammattilaisia ottamaan ensimmäisiä hyppyjä kohti yrittäjyyttä ja kohti onnellisempaa uraa. Vahvan ja monipuolisen yhteisömme myötä Freecreativen matka jatkuu varmasti entistä vauhdikkaampana, toteaa Teemu Pasanen.”

Onko sinulla kysymyksiä freelancerin arjesta tai haluatko antaa palautetta toiminnastamme?