Muuttuvassa markkinaympäristössä pärjäävät he, jotka uskaltavat sanoa muutokselle kyllä

Freecreativen palvelua on ehditty lomakauden jälkeen kommunikoimaan markkinoille intensiivisesti noin kuukauden päivät. Olemme iloksemme saaneet huomata, että uudelle palvelulle on iso kysyntä.

Sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa keskustellessa esille on noussut erityisesti päätökset käyttää enemmässä määrin freelancereita, sekä yritysten strateginen valmistautuminen entistä huonommin ennustettaviin tarpeisiin. Yleinen huomio on, että tilauskannan ennustettavuuden ollessa huono, isotkin tarpeet tilataan erittäin pikaisella aikataululla. Se taas vaatii Freecreativen kaltaisen palvelun apua. Kun tähän lisätään se kuuluisa osaajapula, voitte olla varmoja, että palvelumme on lanseerattu oikeaan aikaan ja puhelimet soivat.

Minulta on kysytty, että montako tekijää kauttamme löytyy. Entä mitä maksaa? Ja kuinka voin luottaa, että tekijät ovat superammattilaisia? Ja pystyttekö oikeasti vastaamaan kysyntään nopeasti? Onko palvelu jo totta, up and running?

Ensinnäkin, Freecreativen mallia on pilotoitu, ideoitu ja palvelumuotoiltu pitkään ja harkitusti. Toiseksi, Freecreativen takana on iso ja osaava Barona sekä Barona Luova, joka on keskittynyt markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten rekrytointiin jo vuosikausia. Meillä on hyvät ja laajat verkostot. Ja kyllä, olemme yhtä ketteriä kuin kuolenmanlaaksossa pyristelevä startup ja nopeita kuin Usain Bolt (oli). Vai mitä sanotte siitä, että isolle kansainväliselle kumppanille saatiin speksin jälkeen 48:ssa tunnissa esiteltyä kaksi piinkovaa ammattilaista erittäin vaativaan rooliin?

Freecreativen toimintatapaan kuuluu tehokkuus, luotettavuus, luovuus ja yhteisöllisyys. Tekemisen tasolla tämä tarkoittaa, että tekijät ovat tarkoin validoituja osaajia jotka pystyvät nopeasti syöksymään kulloiseenkin tarpeeseen – luovuudesta karsimatta.

Asiakkaan tehtävänä on ainoastaan rohkeasti vastata kyllä.

Artikkeli: Arla Joensuu
Kirjoittaja uskoo, että muutokset pakottavat entistä parempiin oivalluksiin jotka hyödyttävät meitä kaikkia.