Teemu ja Arla työsketelemässä projektin parissa

Freecreative – ketterämpi kuin markkinointitoimisto

Muuttuva markkinatilanne ja yritysten monipuoliset tarpeet vaikuttavat vahvasti työntekijäkenttään. Yritykset kokevat haasteeksi sen, että liiketoiminnan ennustettavuus nykyisessä maailman tilanteessa on hankalaa ja tarve ammattitaitoisille tekijöille voi syntyä nopeasti. Samoin tarve voi myös pienentyä ja kasvaa taas uudelleen kuukausien saatossa. Tästä syystä rekrytointi on monissa yrityksissä kehityksen pullonkaulana. Markkinointia tarvitaan aina, mutta markkinointitoimisto ei välttämättä ole jokaiselle yritykselle luonteva kumppani.

Samaan aikaan monet ammattilaiset toivovat uraltaan yrittäjämäisempää tekemistä. Haaveillaan kenties ulkomailla työskentelystä ja ylipäänsä vapaudesta tehdä juuri sellaisia projekteja, jotka puhuttelevat henkilökohtaisesti.

Luovalla alalla freelancer-toimintamalli on koko ajan yleisempää. Monet projektit olisi helppo toteuttaa markkinoilla vapaana olevien freelancereiden avulla. Kuka yhdistäisi osaavat ammattilaiset ja tekijöitä akuutisti kaipaavat projektit?

Me. Me olemme Freecreative. Olemme parhaiden freelancereiden ja projektien kohtaamispaikka. Olemme ketterämpi kuin markkinointitoimisto. Olemme luova liiketoiminnan kehittäjä.

Freecreative – Vain parhaat luovan alan freelancerit

Haluamme tehdä markkinoinnin ja viestinnän ulkoistamisesta niin helppoa kuin mahdollista. Freecreativessa osaamisensa yhdistävät vahvat tekijät: Barona Luova ja FREE.fi. Taustallamme toimii siis rekrytoinnin rautainen ammattilainen sekä freelancereiden rakastama kevytyrittäjyyspalvelu.

Haastattelemme jatkuvasti kokeneita freelancereita, jotta voimme aina tarjota uusin projekteihin osaavia tekijöitä. Panostamme erityisesti ammattilaisiin, joilla on jo kertynyt riittävää substanssiosaamista. Tämän ansiosta tarjoamme projekteihin tekijöitä, jotka osaavat ottaa vastuuta ensimetreistä alkaen.

Arla ja Teemu markkinoimassa

Minkälaisia tekijöitä Freecreativen osaajapankista löytyy?

Meiltä löytyy freelancereitä käytännössä kaikkiin markkinointiviestinnän tarpeisiin. Sinulla on valmiina markkinointistrategia ja meillä on sen toteuttamiseen sopivat tekijät. Alla listaa yleisimmistä tehtävänimikkeistä, joihin olemme välittäneet osaajia:

  • markkinointisuunnittelija
  • digimarkkinoija
  • copywriter
  • sisällöntuottaja
  • markkinointipäällikkö
  • valokuvaaja
  • tuottaja
  • AD

Erittäin monipuolisten osaajien myötä, pystymme tarjoamaan kaiken mitä markkinointitoimistokin. Ja oikeastaan enemmän!

Yrityksen markkinointi on laaja-alaista työtä, johon vaaditaan usein eri toimintojen osaajia. Saat meiltä kokonaisen tiimin tai yksittäisen tekijän. Oli tarve lyhytaikainen tai pitkäkestoinen, niin me autamme. Osaajatarpeet saattavat nousta esiin yrityksissä usein pikaisellakin aikataululla. Me lupaamme vastata kysyntään nopeasti!

Lue lisää palveluistamme yrityksille.

Miten Freecreativen palvelu toimii freelancerille?

Tavoitteenamme on mahdollisimman helppo ja sujuva palvelu, jotta sinä saisit keskittyä tärkeimpään: työn tekemiseen. Neuvottelemme jatkuvasti uusista projekteista, joihin tarvitaan osaavia ammattilaisia. Kun olet hakenut mukaan Freecreativen yhteisöön, haastattelemme sinut ja käymme läpi osaamistasi. Tämä vaihe on tärkeä, jotta osaamme tarjota juuri oikeita tekijöitä oikeisiin projekteihin.

Freelancerin palkka kiinnostaa varmasti monia. Kokeneet ammattilaiset laskuttavat työstään kilpailukykyisen korvauksen. Sinulle palkka-asiat on tehty kuitenkin helposti. Keskustelemme jo
haastatteluvaiheessa palkkaodotukset läpi ja neuvottelemme palkkiot jo valmiiksi jokaiseen
projektiin puolestasi. Kun siis sinulle tarjotaan projektia tehtäväksi, tiedät millä tasolla sen palkkio
liikkuu. Valokuvaajan palkka on luultavasti eri kuin markkinointipäällikön palkka. Korvaus perustuu
aina kokemukseen ja tehtävän vaativuuteen.

Freecreativella voit kasvattaa palkkioidesi määrää toimimalla kevyt- tai toiminimiyrittäjänä FREE.fi
-palvelun kautta.

Lue lisää palveluistamme freelancereille.

Arla ja Teemu tuottamassa sisältöjä

Mitä ulkoistettu markkinointi tai viestintä maksaa yritykselle?

Haluamme auttaa sinua kaikessa viestinnässä, markkinoinnissa ja ylipäänsä liiketoimintasi kasvattamisessa. Meille on tärkeää, että tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat tekijät. Niinpä hinta muodostuu aina myös tarpeiden ja tehtävien vaativuuden kautta. Luonnollisesti projektin pituudella ja laajuudella on omat vaikutuksensa. Emme ole markkinointitoimisto vaan luova liiketoiminnan kehittäjä.

Sinun on kuitenkin tärkeä tietää, että voit keskittyä laadukkaaseen lopputulokseen. Me hoidamme kaikki taustaprosessit, joten sinun arvokasta aikaasi ei kulu niihin.

Olemme myös kokonaisuuden selkeyttämiseksi rakentaneet valmiita palvelupaketteja, joiden kautta sinunkin on helpompi hahmotella yrityksesi luovia tarpeita.

Löydät sivuiltamme seuraavat valmiiksi rakennetut palvelupaketit. Luonnollisesti kaikki paketteja voidaan muokata sinun tarpeidesi mukaan.

Yllä olevat esimerkit osoittavat sen, että saat kauttamme varmasti tekijät kaikkiin tarpeisiisi. Oli yrityksesi tarve sitten sisällöntuotannossa, digimarkkinoinnissa tai videotuotannossa, niin voit luottaa meihin. Saat kaikki yhdestä paikasta. Helposti ja nopeasti.

Me olemme tulleet markkinoille jäädäksemme. Autamme yrityksiä ylittämään tavoitteensa ja kasvamaan kohti seuraavia tasoja. Autamme myös freelancereita toteuttamaan unelmiaan mielenkiintoisten projektien parissa.

Yhdessä olemme Freecreative, parhaiden freelancerien ja projektien kohtaamispaikka.

Mikäli yrittäjyys, luovat projektit ja liiketoiminnan kehittäminen kiinnostavat sinua, tutustu tarkemmin muihin blogikirjoituksiimme.

Kiinnostuitko?

Haluatko pohtia, voisiko Freecreative auttaa sinun yritystäsi?